Aika raaka kakku!

Mukailin Karita Tykän Raakaa ja makeaa -kirjasta reseptiä banaanikakusta. Tätä voi tehdä etukäteen pakasteessa säilytettäväksi, josta se on 15 minuutin sulattelun jälkeen syötävän hyvää. Tosin sulatusaika riippuu kakun koosta. Kakku on hyvää kohmeisenakin, jäätelökakkumaisena versiona.

Supertrendikkäitä raakaleivonnaisia surautellaan tehosekoittimella eksoottisista raaka-aineista. Pääosaa näyttelevät pähkinät, taatelit ja avokado. Raaka -leipominen poikkeaa kovasti perinteisestä leipomisesta, koska vehnää, munia eikä eläinperäisiä raaka-aineita, kuten voita, käytetä ollenkaan. Ihmiset ovat innostuneet terveellisemmistä herkuista, joista saa vitamiineja sekä kivennäisaineita samalla, kun nautiskelee luontaisesti makeasta mausta.

Kommentit

Suositut tekstit