Vegaaninen kesäkurpitsapiirakka
Kesäkurpitsapiirakka
4 dl kesäkurpitsaraastetta
2 dl rypsiöljyä
1 dl vettä tai kauramaitoa
3 dl sokeria
7 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
Raasta kesäkurpitsa hienolla terällä. Sekoita keskenään kuivat aineet ja toisessa kulhossa kesäkurpitsaraaste, öljy ja vesi. Sekoita jauhot märkiin aineisiin nopeasti. Paista leivinpaperoidulla uunipellillä 200 asteessa.
Anna pohjan jäähtyä. Sekoita Tofutti soijalevitteeseen (225g) tomusokeria (n. 3 dl) ja vaniljasokeria (n. 1 tl), siten, että koostumus on sopiva ja maku hyvä. Levitä kuorrute jäähtyneelle pohjalle. Ripottele pinnalle kookoshiutaleita.
Kommentit
Lähetä kommentti