Kesäenergiaa


Nyt saadaan nauttia loppukesän auringosta. Kannattaa antaa myös kropalle nesteitä ja energiaa kesäauringon kasvattamista herkuista. Tämä smoothie sisälsi 

vadelmia mansikoita
soijajogurttia
vettä

Jogurtin voi korvata myös esimerkiksi tuoremehulla. Kuituja voi lisätä esimerkiksi leseiden muodossa. Mansikka sisältää c-vitamiini- ja folaattipitoisuutensa lisäksi myös kuituja ja tietenkin flavonoideja. Kaiken hyvän lisäksi se poistaa nesteitä kehosta luonnollisesti. Jos napostelit illalla suolaisia ja rasvaisia grilliherkkuja ja unohdit käydä lenkillä, niin tänään on paikallaan juoda runsaasti vettä ja nauttia mansikoista. Kuuma ilma ja ylipaino lisää turvotuksen riskiä. Myös ananas saa nesteet liikkeelle. Ananassmoothien voi tekaista ananassäilykkeestä tai tuoreesta, ananasmehusta ja vehnäleseestä. Ananas sisältää runsaasti c-vitamiinia, mangaania ja kuitua.



Kommentit

  1. Kiitos!
    Nämä virkistävämmät vaihtoehdot ovat tervetulleita vaikka en ole mikään grillaamisen ystävä ja syön muutenkin aika kevyesti mutta nämä juomat ovat lähellä sydäntä. Kauppojen tuotevalikoimat kun pääsääntöisesti tahtovat olla värjättyä vettä jotka eivät kaiken lisäksi maistu miltään.

    VastaaPoista
  2. Ja näitä on lisäksi niin helppo tehdä! Halutessaan voi käyttää vain muutamaa ainesosaa, mutta reseptejä muuntelemalla ja marjoja, hedelmiä tai vihanneksia lisäämällä saa myös ravintoaineita kerralla enemmän.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit