Waldorfin voileipäkakku

Resepti löytyy täältä: http://www.maku.fi/reseptit/waldorfin-voileipakakku


Kokeilin Maku -lehden voileipäkakkureseptiä, jossa makumaailma on haettu klassisesta Waldorfin salaatista. Toisena täytteenä toimi ah, niin trendikäs maapähkinävoi ranskankermalla pehmennettynä ja toisessa täytteessä varsiselleri, omena ja kevätsipuli liittoutuivat tuorejuuston kanssa. Koristelin saksanpähkinöillä ja kotipihan metsäorvokeilla, pellolta poimituilla salaateilla ja ruohosipuleilla.

Tämä kakku toimii varmasti ainakin maapähkinävoin ja kyseisen salaatin ystäville. Ensi kerralla voisi kokeilla toisen merkkistä maapähkinävoita, koska onhan niissä jonkin verran eroja. Tässä käytin Lidlistä löytyvää Mcennedy smooth peanut butteria. Sisätäytteeseen lisäsin hieman pähkinärouhetta purutuntumaa tuomaan. Levittyvyys ei ollut paras mahdollinen, vaikka tuote olikin lämmintä, kuten reseptissä ohjeistetaan.



Kommentit

Suositut tekstit